Appartement renoveren

Heeft u een appartement gekocht dat u volledig wilt laten renoveren? Of wilt u uw huidige appartement graag wat laten opknappen? Van Mossevelde Interieur is de aannemer voor u. U bent bij ons verzekerd van volledige ontzorging en altijd één enkel aanspreekpunt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Complete ontzorging als u uw appartement gaat renoveren

Van elke renovatie maken wij een zorgeloos proces. Van voorontwerp tot oplevering en alles wat daartussen zit, wij verzorgen het voor u. Wij luisteren naar uw wensen, vertalen die naar een concreet ontwerp, stellen een strikte planning op en zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden.

Jarenlange ervaring en een frisse eigentijdse kijk

Wanneer u uw appartement door ons laat renoveren, kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring. In de loop der jaren hebben wij diverse appartement- en winkelrenovaties tot een daverend succes gebracht. Ondanks deze rijke ervaring, beschikken we nog altijd over een vernieuwende, frisse en eigentijdse kijk. Dat is hoe wij de renovatie van uw appartement tot een prachtig eindresultaat maken.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Voordat we aan de slag gaan met het renoveren van uw appartement, plannen we graag een vrijblijvend en informatief gesprek met u in. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw wensen en vertellen u meer over wat mogelijk is. Vervolgens ontvangt u een persoonlijk ontwerp, bijpassende offerte en de planning voor de renovatie. U plant een gesprek in door te bellen naar 0478 53 19 11.

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan!

Wij contacteren jou zo snel mogelijk terug om alles te overlopen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.