Totaalpakket

Eén aanspreekpunt en projectverantwoordelijke

Z

Flexibel

Schilder en decoratiewerken

Van Mossevelde Interieur is waar u moet zijn voor al uw schilder- en decoratiewerken. Het is ons doel om uw woning of commerciële ruimte de prachtige uitstraling te geven die het verdient. Wij werken op basis van uw wensen en zorgen met een perfecte afwerking van onze schilder- en decoratiewerken voor een adembenemend eindresultaat. Wenst u meer te weten over wat wij voor u kunnen verwezenlijken? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Diverse mogelijkheden voor schilder- en decoratiewerken

Een brede knowhow, daar kunt u bij ons van op aan. Wij zijn op de hoogte van alle hedendaagse en moderne schildertechnieken en kunnen ook gebruik maken van speciale technieken. Hoe u uw woning of bedrijfsruimte ook geschilderd wenst te hebben, het is mogelijk bij ons. Om deze kennis op pijl te houden, scholen wij onze werknemers continue bij. Hierdoor bent u bij ons zeker van een vakkundige uitvoering van uw schilder- en decoratiewerken.

Bel ons voor het maken van een afspraak

Persoonlijk advies, kwaliteit en creativiteit, dat is hoe wij keer op keer zorgen voor tevreden klanten. Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan een gesprek met ons in, en laat uw wensen weten. Dan vertellen wij u vervolgens alles over wat wij voor u kunnen betekenen. U maakt een afspraak door te bellen naar 0478 53 19 11. Ook voor het stellen van een vraag kunt u natuurlijk altijd bellen.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.