Binnenhuisafwerking

Met de juiste binnenhuisafwerking geeft u uw woning een prachtige uitstraling. Bij Van Mossevelde Interieur bieden we u een compleet pakket voor het verzorgen van het interieur van uw woning. U heeft hierbij te maken met slechts één contactpersoon die uw wensen voor uw binnenhuisafwerking vertaalt naar een prachtig eindresultaat. Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Binnenhuisafwerking op basis van uw wensen

Voor alle renovatiewerken die wij uitvoeren geldt: de wensen van de klant staan voorop. Hoe ziet u uw nieuwe interieur voor u? Heeft u een bepaalde inrichting of kleurenpallet in gedachten? Wij horen het graag van u tijdens een vrijblijvende kennismaking. Na afloop van dit gesprek zetten wij uw wensen om naar een concreet ontwerp, een bijpassende offerte en stellen we alvast een plan van aanpak op.

Komt u ook langs voor een vrijblijvend gesprek?

Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen en uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. U maakt hiervoor een afspraak door te bellen naar 0478 53 19 11. Heeft u eerst nog wat brandende vragen die u graag beantwoord ziet? Of wenst u eerst wat meer informatie te ontvangen? Ook dan kunt u natuurlijk altijd bellen. Wij staan klaar om u te helpen.

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan!

Wij contacteren jou zo snel mogelijk terug om alles te overlopen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.