Schilderwerken

Uw totaalpartner voor al uw schilderwerken, dat is Van Mossevelde Schilderwerken & Interieur. U herkent onze schilderwerken aan hun mooie afwerking. Deze strakke afwerking zorgt voor een indrukwekkend effect en is sterk bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte.

Veelzijdigheid aan schilderwerken

Met onze ruime knowhow van het schildersvak, bieden wij u een diversiteit aan mogelijkheden aan voor de schilderwerken van uw woning. Zo schakelt u ons in voor binnen- en buitenschilderwerk, patineren, kalkverven, behangen, spuitwerken, kaleien en nog veel meer. Elke techniek brengt zo zijn eigen voordelen met zich mee en zorgt voor een unieke afwerking. Niet zeker over welke schildertechniek voor uw woning of bedrijfsruimte het meest geschikt is? Geen probleem, wij adviseren u er graag over.

Binnenschilderwerken

Voor al uw binnenschilderwerken kan u bij Van Mossevelde Schilderwerken terecht. Binnenschilderwerken garanderen onrechtstreeks een goede woonkwaliteit. Door regelmatig te schilderen, beschermt u uw woning niet alleen tegen slijtage. Daarnaast kan het ook gewoon leuk zijn om eens volledig van kleur te veranderen en uw volledige woning een opfrisbeurt te geven.

Het loont natuurlijk de moeite om te vertrouwen op de expertise van een professionele binnenschilder. Zo kan u al snel heel wat besparen op de kosten omdat u al de schilderwerken in één keer kan laten aanpakken. Bij Schilderwerken Van Mossevelde weten we welk materiaal nodig zal zijn en welke verf te combineren valt op de verschillende oppervlakken.

Voor volgende binnenschilderwerken kan u bij ons terecht:

Binnendeuren verven

Jouw deuren laten schilderen? Kies voor een gespecialiseerd vakman! Deuren verven vraagt namelijk een grondige voorbereiding, geduld en nauwkeurigheid. Ontvetten, oneffenheden bijwerken met opvulmiddel en opschuren en uiteraard het schilderen zelf.

Binnenmuur laten schilderen

Binnenmuren laten schilderen is waarschijnlijk de meest voorkomende schilderklus. Vaak doen mensen dit zelf, maar een ervaren schilder zal de werken doorgaans sneller afronden en het resultaat zal mooier zijn. Van bakstenen tot gipswerk, Van Mossevelde weet er raad mee.

Plafond schilderen of spuiten

Is je plafond toe aan een opknapbeurt? Dan kan je kiezen om het te laten schilderen of spuiten. Een plafond schilderen wordt aanzien als een lastig werkje omdat je de hele tijd boven je hoofd moet werken. Kies voor een ervaren vakman die weet van aanpakken.

Trap laten schilderen

Een trap is vaak de eyecatcher in een inkomhal of interieur. Je trap laten schilderen geeft hem een totaal andere uitstraling. Om zeker te zijn van een goed eindresultaat, werk je best samen met een professionele schilder, die ook de juiste ruimtelijke effecten kan creëren.

Vloer schilderen

Alle types vloeren kunnen geschilderd worden, al is dit wel het meest courant bij houten vloeren. Door de vloer te schilderen of te lakken kan je slijtage voorkomen. Kies voor een professionele binnenschilder die ook uitvoerig het voorbereidende werk in acht neemt, om tot het beste resultaat te komen.

Meubels laten verven

Je kan je interieur helemaal omtoveren door je meubels te voorzien van een nieuw laagje verf. Vaak is dit een detailwerk, waardoor de expertise van een professionele schilder zeker van pas komt. Die expertise zorgt er ook meteen voor dat je tot een mooi eindresultaat kan komen.

Buitenschilderwerken

Voor al uw buitenschilderwerken kan u bij Van Mossevelde Schilderwerken terecht. Veel mensen zien op tegen hun buitenschilderwerk. Begrijpelijk, want het is een klus die heel precies moet worden uitgevoerd en daarbovenop moet het hout (of ander materiaal) immers goed beschermd blijven.

Het loont natuurlijk de moeite om te vertrouwen op de expertise van een professionele buitenschilder. Zo kan u al snel heel wat besparen op de kosten omdat u al de schilderwerken in één keer kan laten aanpakken. Bij Schilderwerken Van Mossevelde weten we welk materiaal nodig zal zijn en welke verf te combineren valt op de verschillende oppervlakken én welke voorbereidingen getroffen dienen te worden.

Voor volgende buitenschilderwerken kan u bij ons terecht:

Gevel laten verven

Door uw gevel te laten verven kan u uw woning een volledige andere uitstraling en look geven. Een extra laagje verf biedt daarenboven ook de nodige bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Of u nu kiest voor verven of kaleien, het is steeds aan te raden om een professionele schilder onder de arm te nemen.

Buitendeur verven

Uw buitendeuren, zoals een voordeur, achterdeur of tuindeur staan steeds blootgesteld aan regen en zon. Op tijd en stond een onderhoudsbeurt door middel van een verfbeurt, beschermt uw deuren tegen verkleuring en vergrijzing en verlengt meteen de levensduur van de deuren.

Ramen verven

Van Mossevelde Schilderwerken (her)schildert houten ramen en het buitenschrijnwerk van uw woning. Afhankelijk van de toestand van de ramen is een grondige voorbereiding nodig om tot het mooiste resultaat te komen. De ramen zijn een detailafwerking die desalniettemin de algehele look van uw woning bepalen.

Dakkapel en dakgoten schilderen

Wil je de dakgoten of dakkapel schilderen? Mits de juiste materialen is dit een eenvoudige klus. Afhankelijk van de materialen waaruit de dakgoten en -kapel bestaan, is een andere werkwijze nodig. Laat u begeleiden door Van Mossevelde Schilderwerken zodat u ook zeker bent dat de dakgoten nergens verstopt raken.

Garage of tuinhuis schilderen

Ook garagepoorten en tuinhuisjes zijn na verloop van tijd toe aan een schilderbeurt. Afhankelijk van de gebruikte materialen kiezen we bij Van Mossevelde Schilderwerken voor het juiste verfsysteem om tot het mooiste resultaat te komen, dat ook voldoende bescherming biedt.

Schutting verven

Wat voor schuttingen, aflsuitingen of tuinschermen u ook hebt, vaak hebben deze het doorheen het jaar zwaar te verduren. Een likje verf kan wonderen doen om de uitstraling in jouw tuin opnieuw naar een hoger niveau te tillen. Een professionele buitenschilder begeleidt u daarin.

Schilderwerken in jouw regio

Van Mossevelde Schilderwerken is actief in jouw regio en komt al jouw binnen- en buitenschilderwerken verzorgen. Je kan rekenen op onze diensten in Aaigem, Aalst, Erpe-Mere, Herzele, Ninove, Liedekerke, Haaltert, Denderleeuw, Lede, Wetteren, Serskamp, Wanzele en Sint-Lievens-Houtem

Contacteer ons voor vrijblijvend advies

Met onze rijke ervaring en frisse kijk op het schildersvak weten wij elke ruimte (binnen of buiten) om te toveren tot een fraai eindresultaat. Neem contact met ons op door te bellen naar 0477 41 31 52 voor vrijblijvend advies over de schilderwerken voor uw woning. Ook als u graag meer informatie wil of een offerte wenst aan te vragen kunt u natuurlijk altijd bellen.

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan!

Wij contacteren jou zo snel mogelijk terug om alles te overlopen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.