Renovatie Gent

Zoekt u naar een professioneel bedrijf om de renovatie aan uw woning in Gent te verzorgen? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van Van Mossevelde Interieur. Wij bieden u een compleet pakket aan waarbij we u volledig ontzorgen, vanaf het allereerste ontwerp tot aan de daadwerkelijke oplevering van de renovatie. Neem contact met ons op en kom alles te weten over de mogelijkheden die wij u bieden.

Renovatie van uw woning of bedrijfspand in Gent, compleet naar wens uitgevoerd

Heeft u al een concreet idee over hoe het interieur van uw woning of bedrijfspand in Gent er na de renovatie uit moet zien? Laat het ons weten. Wij luisteren met belangstelling naar uw wensen. Deze staan immers centraal in het persoonlijke ontwerp dat wij voor u maken. Ook stellen we gelijk een offerte op en maken we een planning voor het uitvoeren van uw renovatie in Gent. Dat is handig, want zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten tijdens de verbouwing.

Persoonlijke service

U kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke service. Zo heeft u gedurende het hele traject van de renovatie slechts één aanspreekpunt. Op deze manier houdt u te allen tijde overzicht over de verbouwing. Tevens vinden wij het belangrijk om goed te blijven communiceren. Zo bespreken we kleuren en materialen uitvoerig met elkaar. Hierdoor weet u zeker dat het eindresultaat perfect op uw wensen aansluit.

Maak een afspraak

Komt u binnenkort bij ons langs voor een persoonlijke kennismaking? Tijdens dit vrijblijvende gesprek horen we graag wat uw wensen zijn en vertellen wij u meteen meer over wat wij precies voor u kunnen betekenen. Ook adviseren we u graag over uw aankomende renovatie in regio Gent. U maakt een afspraak voor een vrijblijvend gesprek door te bellen naar het volgende nummer: 0478 53 19 11.

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan!

Wij contacteren jou zo snel mogelijk terug om alles te overlopen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.