Complete renovatie

Bij Van Mossevelde Interieur bent u aan het juiste adres voor een complete renovatie aan uw woning of bedrijfspand. Is uw huidige woning aan vernieuwing toe? Heeft u net een bedrijfspand gekocht dat u wilt verbouwen zodat het perfect bij uw onderneming past? Dan zijn wij de ideale partner voor u. Wij ontzorgen u en bieden u een compleet pakket bij uw renovatie. Kom meer te weten over onze mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Complete renovatie zonder zorgen

Wilt u graag uw woning verbouwen, maar heeft u er zelf de tijd niet voor? Weet u niet precies hoe u hier het beste aan kunt beginnen? Of ziet u op tegen de drukte en stress die komen kijken bij een verbouwing? Wij zorgen ervoor dat het verleden tijd is. Wij nemen voor u de volledige verbouwing uit handen, van voorontwerp tot aan oplevering. Hierdoor heeft u straks een complete renovatie zonder dat u zich ook maar ergens om hoeft te bekommeren.

Maatwerk op basis van uw wensen

Als u ons inschakelt voor complete renovatie aan uw woning of bedrijfspand, komen uw wensen altijd op de eerste plaats. Tijdens ons introductiegesprek luisteren we aandachtig naar uw ideeën voor de renovatie en vertellen meteen meer over wat wij exact voor u kunnen betekenen. Vervolgens gaan wij aan de slag en maken een ontwerp, offerte en plan van aanpak voor u.

Bel en maak een afspraak

Wij nodigen u van harte uit om eens bij ons langs te komen voor een vrijblijvend introductiegesprek. Maak hiervoor wel even een afspraak. U doet dit door te bellen naar 0478 53 19 11. Ook als u eerst nog wat wil vragen, mag u natuurlijk gerust bellen. Wij helpen u graag bij uw complete renovatie.

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan!

Wij contacteren jou zo snel mogelijk terug om alles te overlopen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.